×

منوی اصلی

ویژه های خبری

امروز  دوشنبه - 31 اردیبهشت - 1403
false
true
برنج خریداری شده گیلانی، کارشناسی می‌شود

به گزارش «گیل بان»، مدیر عامل غله گیلان، گفت: مهمترین شروط خرید برنج از کشاورزان داخلی در دو بند اصلی خلاصه می‌شود؛ یکی رعایت حدود درصد شکستگی و دیگری رقم تولیدی.

یعقوب خزرائی در توضیح این مطلب افزود: طبق ضوابط اعلام شده، باید درصد شکستگی برنجی که کشاورزان برای فروش به مراکز تعیین شده تحویل می‌دهند، بین هشت تا ۱۵ درصد باشد؛ به عبارتی شکستگی بالای ۱۵ درصد قابل قبول نیست. گذشته از اینها نوع برنج تحویلی باید از رقم هاشمی انتخاب شود.

به گفته وی، تمام کارشناسان مستقر در مراکز خرید، از موسسه تحقیقات برنج هستند و کاملا در مورد مباحث مربوط به محصول سالم و یکنواخت آشنایی دارند. بنابراین احتمال تقلب و مخلوط کردن برنج برای دلال یا کشاورز، بعید به نظر می‌رسد. با این حال ممکن است در بخش مازندران این اتفاق بیفتد. زیرا بیشتر آنها برنج پرمحصول تولید می‌کنند.

خزرائی در تایید سخنان خود عنوان کرد: از همه مهمتر اینکه خرید محصول از هر کسی که خود را کشاورز معرفی کند، صورت نمی‌گیرد. بلکه شخص فروشنده باید از جهاد کشاورزی شهرستان محل اقامت خود معرفی نامه داشته و میزان تولید وی قبلا توسط کارشناسان تخمین زده شده باشد.

منبع: خبرگزاری ایانا

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد