true
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گیل بان»؛ دکتر اسدالله عباسی امروز در نشست تخصصی راهکارهای هم افزایی دانشگاهها با صنایع و دستگاههای اجرایی گیلان در رشت به تشریح نقش علم و فن آوری و اثرات غیر قابل انکار آن در جهش تولید و رونق اقتصاد و سرمایه گذاری پرداخت و گفت: امروز محور توسعه و شکوفایی اقتصاد بر تعامل سازنده صنعت با فناوری استوار است و واحدهای صنعتی و دستگاههای اجرایی و تصمیم ساز باید با مراکز علمی، تحقیقاتی و دانش بنیان تعامل مستمر داشته باشند.
استاندار همچنین از احیای ۳۵۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد و نیمه فعال گیلان در ۳ سال گذشته خبر داد و افزود: این مهم نقش موثری درروند کاهش نرخ بیکاری در استان داشت به طوری که طبق آمار پاییز سال گذشته، گیلان با نرخ بیکاری ۱/۶ درصد، یک و سه دهم درصد کمتر از میانگین کشوری با چالش بیکاری مواجه بود.
معاون پژوهشی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری نیز دراین نشست بر لزوم تعامل سازندهی صنعت و دانشگاه تاکید کرد و افزود: این تعامل سبب شکوفایی علم و فناوری و رونق تولید و همچنین تقویت توان ملی خواهد شد.
پیمان صالحی همچنین با اشاره به ظرفیتهای قانونی پیش بینی شده برای حمایت از صنایع با اختصاص تخفیف مالیاتی و پرداخت تسهیلات حمایتی، افزود: در حال حاضر بسیاری از صنایع با ظرفیتهای این قانون آشنا نیستند، درحالی که قانونگذار تسهیلات ویژه و اثرگذاری برای تقویت تعامل صنعت و دانشگاه درنظر گرفته که میتواند زمینه ساز ایجاد جهش در عرصهی تولید با محوریت پژوهش باشد.
در ادامهی این نشست هر یک از متولیان حوزهی صنعت، پژوهش و فن آوری، دیدگاههای خود را برای تقویت همکاری بین صنعت، دانشگاه وشرکتهای دانش بنیان بیان کردند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان
انتهای پیام/
false
true
true
true