×

منوی اصلی

ویژه های خبری

امروز  پنج شنبه - 7 فروردین - 1404
false
true
گیلان دوشنبه تعطیل است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گیل بان»؛ هادی حق‌شناس عصر یکشنبه پنجم اسفند، در جلسه ستاد مدیریت بحران استان در استانداری، با اشاره به آخرین وضعیت تعطیلی مدارس، واحدهای آموزش عالی و ادرات در گیلان اظهار کرد: با توجه به برودت هوا و در راستای مدیریت مصرف انرژی، تصمیم بر این شد که کلیه ادارات، موسسات اداری، کلیه واحدهای آموزشی، دانشگاه‌ها غیر از نهادهای خدمات‌رسان فردا، (ششم اسفند) تعطیل باشد تا مردم با آسیب کمتری مواجه شوند.

وی با اشاره به وضعیت ساعت کاری بانک‌های گیلان گفت: بانک‌های دولتی و خصوصی (غیر از شعب منتخبی که توسط شورای هماهنگی بانک‌های استان اعلام می‌شود) غیر از دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان تعطیل است.

استاندار گیلان ادامه داد: به مدیران دستگاه‌های اجرایی تکلیف شده است در زمان تعطیلی ادارات از خاموشی وسایل گرمایشی و مصرف کننده برق سطح ادارات اطمینان حاصل کنند و شرکت گاز موظف است نظارت لازم در این زمینه را به عمل آورد.

حق‌شناس با تاکید بر اینکه در روزهای جاری علاوه بر بارش برف با مسئله مدیریت انرژی نیز روبرو خواهیم بود، از همه مردم استان خواست با پیوستن به پویش «دو درجه کمتر» و مصرف بهینه انرژی، زمینه ای فراهم نمایند تا ضمن استفاده همه مردم از نعمت انرژی در فصل سرما، با ادامه کار واحدهای تولیدی و کارخانه‌ها، از بیکاری کارگران جلوگیری شود.

وی ادامه داد: این دو سه روز تمرین مانور بحران خوبی بود و نشان داد همه دستگاه‌های خدمات‌رسان و اهضای و اعضای ستاد بحران استان درآماده باش کامل هستند و همچنین تغییرات جوی و هشدارهای هواشناسی را جدی می‌گیریم.

استاندار گیلان افزود: در پی هشدارهای هواشناسی، خرید نان و ارزاق و سوخت افزایش یافت حتی در روز جمعه، سوم اسفند مصرف سوخت استان به شش میلیون لیتر رسید در حالیکه میانگین مصرف روزانه استان دو میلیون لیتر است.

حق‌شناس با اشاره آمادگی خودروهای برفروب و نمکپاش در استان گفت: بیش از هزار و ۷۰۰ دستگاه ماشین آلات در روستاها در حالت آماده باش قرار گرفتند، البته در برخی روستاهای رودبار، تالش، اسالم به خلخال، سیاهکل، دیلمان بارش ۷۰ سانتی متری برف را شاهد بودیم که همچنان برخی محورهای روستایی در حال بازگشایی هستند.

وی تصریح کرد: فرمانداران همچنان در حالت آماده‌باش قرار دارند برخی مناطق استان هم‌اکنون بارش برف دارند.

استاندار گیلان اظهار کرد: بارش‌های چند روز اخیر باعث شد سفره‌های زیرزمین سیراب شوند، نوید این را می‌دهد که سال آبی خوبی را در پیش داریم و انشاءالله سال آینده کشاورزی ما مشکل آبی نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا، پیرو جلسه ستاد مدیریت بحران روز جمعه، سوم اسفند مدارس و دانشگاه های استان تا روز دوشنبه مجازی شده بودند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد