×

منوی اصلی

ویژه های خبری

امروز  دوشنبه - 26 خرداد - 1404
false
true
پیشرفت کشور در گرو ارتقای جایگاه آموزش و پرورش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گیل بان»؛ نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در مراسم تجلیل از معلمان شهرستان صومعه‌سرا با اشاره به نقش و جایگاه آموزش و پرورش در جامعه گفت: تقویت آموزش و پرورش موجب پیشرفت هرچه بیشتر کشور ، افزایش توانمندی‌های جوانان و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
حمید رضا حاجی بابایی با اشاره به حمایت نمایندگان خانه ملت از فرهنگیان افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی از طرح‌ها و لوایحی که به بهبود وضعیت آموزش و پرورش و ارتقا جایگاه فرهنگیان کمک کند استقبال و حمایت می‌کنند.
وی بر اجرای سند تحول بنیادین بر اساس مبانی اسلامی تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش برای استانداردسازی مدارس و تعلیم و تربیت به ۳۰۰ هزار معلم جدید نیاز دارد.
سعید رحمت زاده نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم بر پیگیری مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی فرهنگیان و ارتقاء جایگاه فرهنگیان و تامین تجهیزات لازم برای مدارس تاکید کرد.
نرگس دستیار مدیر کل آموزش و پرورش گیلان هم در این مراسم با بیان اینکه باید به آموزش و پرورش و ارتقاء جایگاه فرهنگیان توجه ویژه شود گفت: نمایندگان مجلس برای دفاع از جایگاه و بهبود وضعیت فرهنگیان و آموزش و پرورش کمک کنند.
در پایان این مراسم از معلمان نمونه و پیشکسوت با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان
انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد