×

منوی اصلی

ویژه های خبری

امروز  چهارشنبه - 21 مرداد - 1405
false
true
زمین چمن مصنوعی ورزشگاه تختی لاهیجان به بهره برداری رسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گیل بان»؛ فرماندار لاهیجان صبح امروز در سومین روز از گرامیداشت هفته دولت با حضور استاندار گیلان گفت: زمین ورزشی تختی لاهیجان با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی برای ۱۳ نفر افتتاح شد. فرماندار لاهیجان افتتاح این پروژه را گامی مهم در افزایش سرانه ورزشی و ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی شهروندان دانست و بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه تأکید کرد.وی با اشاره به اینکه سرانه ورزشی در لاهیجان به ازای هر ۱۵ هزار نفر یک واحد ورزشی است، تصریح کرد: این میزان سرانه، نیاز و تقاضای بالای شهروندان برای فعالیت‌های ورزشی را نشان می‌دهد، اما امکانات و زیرساخت‌های موجود قادر به پاسخگویی به این نیازها نیستند که این مسئله به‌ویژه در سطح شهرستان چالشی جدی محسوب می‌شود.

فرماندار لاهیجان افزود: خوشبختانه دولت محترم و استانداری گیلان نگاه ویژه‌ای به توسعه و ترویج فرهنگ ورزش دارند که این نگاه نه تنها موجب بهبود کیفیت زندگی مردم می‌شود، بلکه به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیز کمک می‌کند. وی تأکید کرد که ورزش می‌تواند نقش کلیدی در کاهش مشکلات اجتماعی مانند بیکاری، اعتیاد و خشونت ایفا کند و به عنوان ابزاری مؤثر در تربیت نسلی سالم‌تر و پرانرژی‌تر مطرح است.

در پایان، فرماندار خاطرنشان کرد که افتتاح زمین ورزشی تختی بخشی از تلاش‌های مستمر برای ارتقای امکانات ورزشی در شهرستان است و ابراز امیدواری کرد با همکاری مردم و مسئولان، گام‌های مؤثری در جهت تقویت ورزش همگانی و حرفه‌ای برداشته شود تا تمامی اقشار جامعه از این امکانات بهره‌مند گردند.

منبع: روابط عمومی فرمانداری شهرستان لاهیجان

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد