×

منوی اصلی

ویژه های خبری

امروز  دوشنبه - 26 خرداد - 1404
false
true
افزایش تولید محصولات کشاورزی با توسعه کشت دوم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گیل بان»؛ صالح محمدی با اشاره به اینکه کشت دوم یکی از راهکار‌های افزایش درآمد کشاورزان است، گفت: سالانه ۳ و نیم تن محصولات کشاورزی در گیلان تولید می‌شود و در حال حاضر ۱۱۰ هزار هکتار از شالیزار‌های استان به کشت دوم اختصاص یافته است.
وی افزود: کشاوران گیلانی امسال پس از برداشت برنج در ۹ هزار و ۳۷۸ هکتار از مزارع خود سبزیجات غده‌ای و برگی، نباتات علوفه‌ای، پاچ باقلا و باقلا برکت کشت کرده اند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان به پرورش راتون که از بقایای برنج در شالیزار‌ها به دست می‌آید اشاره و تصریح کرد: در ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از شالیزار‌های استان راتون کشت شده که پیش بینی می‌شود کشاورزان گیلانی بتوانند تا اواخر مهر ماه ۷۰ هزار تن راتون به ارزش ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برداشت کنند.
راتون در واقع برنجی است که پس برداشت در مزارع با آبیاری و کود دهی بدست می‌آید، و ازنظر کیفیت و طعم و سلامت محصول با ارزشی است.
صالح محمدی با بیان اینکه گیلان یک درصد زمین‌های کشاورزی کشور را دارد افزود: به دلیل شرایط آب و هوایی، توان تولید محصولات کشاورزی در هر هکتار از زمین‌های گیلان ۳ تا ۴ برابر دیگر استان هاست.
حبوبات بعد ازغلات منبع مهم تامین پروتئین مورد نیاز بشر است و فرهنگ کشت حبوبات نیز در گیلان رونق دارد، در حال حاضر حدود ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع گیلان به کشت لوبیای رشتی (پاچ باقلا) اختصاص دارد و این محصول بیشتر در شهرستان‌های رشت، آستانه اشرفیه، صومعه سرا و شفت این محصول تولید می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد