×

منوی اصلی

ویژه های خبری

امروز  جمعه - 21 آذر - 1404
false
true
دستگیری سارقان طلاجات در لاهیجان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گیل بان»؛ سرهنگ “شریف رحیمی” در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، پیشگیری از وقوع سرقت‌ و تقویت احساس آرامش و امنیت در سطح جامعه را از مهمترین اولویت‌‎های مجموعه انتظامی قلمداد کرد و اظهار داشت: رعایت برخی هشدارهای به ظاهر ساده پلیس توسط شهروندان می‌تواند از بسیاری سرقت‌ها پیشگیری کند.
وی ادامه داد: در پی وقوع یک فقره سرقت مقادیر قابل توجهی طلاجات از منزلی در شهرستان لاهیجان، بلافاصله چند واحد گشت محسوس و نامحسوس از کلانتری 11 وارد عمل شده تا سرنخ هایی از سارقان به دست آوردند.
فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان افزود: خوشبختانه در لحظات اولیه سرقت دو سارق این پرونده در دونقطه از شهر شناسائی و دستگیر و خودروی پژو 405 آنان نیز در اطراف محل سرقت کشف شد.
این مقام انتظامی به کشف طلاجات سرقتی از سارقان در همان لحظه دستگیری اشاره کرد و گفت: در تحقیقات تکمیلی دو سارق 28 و 27 ساله و غیر بومی به 11 فقره سرقت به شیوه و شگردی خاص در شهرستان لاهیجان اعتراف کردند.
سرهنگ رحیمی ابعاد این پرونده را وسیع خواند و تصریح کرد: این سارقان سرقت‌هایی در شهرستان‌های همجوار لاهیجان و حتی در استان مازندران داشته که از طریق تیم‌های تخصصی پلیس، پرونده برای روشن شدن زوایای آن سرقت ها در حال رسیدگی است.
انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد