×

منوی اصلی

ویژه های خبری

امروز  جمعه - 31 فروردین - 1403
false
true
ترجمه کتاب روان شناسی تغذیه نوشته جین آگدن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گیل بان»، کتاب « روان شناسی تغذیه از رفتارهای سالم غذایی تا اختلالات تغذیه ای» نوشته جین آگدن توسط دکتر محمد عزیزی استادیار دانشگاه رازی، دکتر جواد مهربانی عضو هیات علمی دانشگاه گیلان، علیرضا پاآهو و زینب عبدی ترجمه شد.

این کتاب شامل ادبیات تحقیقی از رویکردهای مختلف شامل تغذیه، فیزیولوژی، روانشناسی و جامعه شناسی است؛ اما تمرکز اصلی کتاب بر بعد روانشناسی است. به ویژه این کتاب مسیرهای اصلی روانشناسی را در ابعاد شناختی، کلینیکی، جامعه شناسی، توسعه ای و سلامتی بررسی می کند. همچنین از ادبیات تحقیقی روان درمانی که اکثراً براساس تجارب کلینیکی است، استفاده شده است؛ بنابراین این کتاب «روانشناسی تغذیه» را به طور وسیع بررسی می کند و توضیح می دهد که چگونه از رویکردهای زیادی برای تجزیه و تحلیل این موضوع پیچیده و وسیع استفاده شده است.

این کتاب در 12 فصل شامل: مقدمه، رژیم غذایی سالم، انتخاب و مفهوم غذا، مفهوم اندازه، نارضایتی بدنی، رژیم گرفتن، چاقی، اختلالات تغذیه، درمان اختلالات تغذیه و مدل یکپارچه رژیم غذایی در سال 1398 منتشر شد.

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد